Omleta cu carnati

de Adi in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2014 | 1058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 2 carnati semiafumati
  • sare
  • piper
  • Pentru servit:
  • branza rasa
  • ceapa rosie
  • ardei
  • rosii
  • paine prajita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu carnati:

Se taie carnatii preparati in prealabil, in rondele si se imprastie rondelele pe intreaga suprafata a unei tigai antiaderente, fara a unge tigaia cu grasime.


Se pune tigaia pe foc mediu pana incep sa sfaraie carnatii.


Intr-un vas, se amesteca ouale si mustarul cu o furculita, pana se omogenizeaza bine, apoi se adauga putina sare si piper si se intinde compozitia peste carnatii din tigaie.


Se inclina tigaia intr-o parte si in alta pentru a se intinde compozitia uniform, iar cand omleta este rumenita pe dedesupt, se intoarce cu o spatula si pe partea cealalta.


Dupa ce este rumenita si pe a doua parte, se rastoarna pe un platou si se rade branza deasupra.


Se serveste cu branza rasa, legume proaspete si paine prajita, sau dupa preferinte, cu muraturi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

reisnaor_2006 1

30.10.2014, 08:28

delicioasa

anca_rm 1

30.10.2014, 08:55

Aurelia 07_07 1

30.10.2014, 17:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Omleta de iarna