Omleta cu carnati si cascaval

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 12619 vizualizari

 

Perfecta pentru un mic dejun satios!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 linguri ulei sau unt
  • 1 carnat
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 ciuperci
  • 2-3 linguri faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 cana de cascaval ras
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu carnati si cascaval:

Se caleste ceapa verde si ciupercile taiate felii in ulei sau in unt. Se adauga carnatul taiat rondele. Se adauga ouale batute cu faina si praful de copt,plus sare si piper. Sa nu uitati nici de cascaval,ca eu era sa uit!


Se da focul mic si se acopera. Cand mijlocul omletei nu mai joaca e gata. Se poate face si la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu carnati si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

08.12.2010, 20:09

apetisanta

Ligia Bxl 1

21.12.2010, 17:33

babi5 1

17.11.2013, 15:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Pipérade basquaise