Omleta cu cartofi prajiti si carnati afumati la cuptor (2)

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2013 | 3344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 carnati afumati
  • 1 rosie
  • 2 cartofi
  • 100 g branza vaci(cascaval sau branza burduf )
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 2 fire marar verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi prajiti si carnati afumati la cuptor (2):

Cartofii taiati rondele si prajiti,dupa ce se prajesc scoatem cartofi pe un sevetel.

Intre timp pregatim un vas termorezistent pe care il ungem cu ulei cu o pensula.Aranjam in vas cartofii prajiti,peste punem carnati afumati,dar taiati rondele,branza de vaci (cascaval ras sau branza burduf).Adaugam niste ceapa si usturoi verde tocat marunt.

Batem ouale foarte bine  in care o sa punem si niste marar tocat marunt si punem peste celelalte ingrediente in vas

.Asezonam cu sare si piper dupa gust si preferinte.

Deasupra ornam omleta cu felii de rosii taiate subtire si lasam la cuptor la 190 grade 35 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi prajiti si carnati afumati la cuptor (2)" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti si picanti