Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2014 | 46641 vizualizari

 

Reteta o vazusem mai demult la tv...mi s-a parut interesant si pot spune ca e atit de buna si satioasa.Merge de minune ptr pranz sau de ce nu,pentru o cina usoara.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4 cartofi mici
  • 1\2 ardei gras verde
  • 6 felii mozzarella ( 125 gr)
  • 50 gr parmezan ras
  • menta
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei ( pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor):

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi mai mici ca marime.


Incingem putin ulei intr-o tigaie si punem cartofii la prajit pana se rumenesc frumos.Cand sunt aproape gata adaugam jumatatea de ardei gras taiata fasii.Amestecam cu o spatula de lemn .


Separat batem ouale spuma cu ajutorul unui tel cat sa se amestece intre ele albusurile cu galbenusurile.


Adaugam in bol , sare,piper,menta si parmezan.Amestecam bine toate ingredientele.


La sfarsit adaugam cartofii prajiti impreuna cu ardeiul gras.


Tapetam o forma pentru cuptor cu hartie de copt .Daca nu aveti hartie de copt,ungeti forma cu unt.


Punem in forma jumatate din compozitia cu oua.Asezam feliile de mozzarella si turnam restul de compozitie.


Patrunjelul il spalam,il tocam marunt si il asezam pe suprafata omletei.


Dam forma la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 15 minute.


Este la fel de buna atit calda cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Andreea Caroline 1

19.06.2014, 21:33

Anda...sincera sa fiu eu am mancat si altceva in acea zi ...nu sunt genul care sa ma intereseze caloriile cand vreau sa maninc ceva bun !

babi5 1

03.08.2014, 13:40

Andreea Caroline 1

30.08.2014, 10:12

Babi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv cu Miez de lapte