Oua umplute cu ton

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2014 | 4487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton in ulei
  • 2 linguri maioneza light
  • 5 oua
  • putin patrunjel verde
  • 1/4 ceapa mica
  • sare, piper alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Fierbem ouale tari si apoi le curatam. Le taiem in jumate pe lungime si scoatem galbenusurile. Punem deoparte albusurile jumatati.


Galbenusurile le zdrobim cu o furculita sau le puteti da prin sita. Tonul din conserva se scurge si il zdrobim marunt . Amestecam cu galbenusurile si apoi adaugam maioneza, sare, putin piper alb si putin patrunjel verde tocat fin. Razuim putina ceapa si amestecam bine pana se omogenizeaza. Umplem jumatatile de albus cu varf si asezam ouale pe un platou . Ornam cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

30.07.2014, 17:10

Foarte bune!

cristeena20 1

30.07.2014, 17:39

multumesc mult pentru aprecieri

Rocsi 1

30.07.2014, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton