Omleta cu dovlecel

de T I M E A in Mancaruri de legume, 6 Iul 2013 | 2179 vizualizari

 

Dovlecelul nu prea imi lipseste din casa toata vara. Pot manca in fiecare zi pane, omleta, in tocanite etc. Omleta mea preferata este aceasta la care nepotul meu cand era mic ii zicea pizza :)) si ii placea tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 dovlecel micut
  • 1 ceapa rosie
  • 1 felie de ardei
  • 1/2 rosie
  • un varf de cutit bicarbonat
  • un pic de sare si piper
  • 2 linguri faina
  • patrunjel verde
  • 1 lingura ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel:

Curatam si spalam legumele.


Intr-un bol batem cu o furculita ouale.


Ceapa si ardeiul le taiem marunt, iar rosia mai intai o decojim si o taiem de asemenea marunt.


Dovlecelul il dam pe razatoarea mare si il stoarcem de apa.


Punem toate legumele in bolul cu ouale batute si amestecam.


Adaugam patrunjelul tocat marunt, sarea, piperul, bicarbonatul si treptat faina amestecand pana se omogenizeaza bine.


Incingem o tigaie cu o lingura de ulei si turnam compozitia in tigaie.


Lasam sa se prajeasca la foc potrivit apoi cu o paleta, cu grija, o intoarcem pe partea cealalta si lasam sa se prajeasca.


Scoatem omleta cu paleta pe o farfurie, o feliem si o servim calda cu rosii si ardei proaspeti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

simona72 1

07.07.2013, 09:29

T I M E A 1

07.07.2013, 12:25

Motan , Simona

T I M E A 1

07.07.2013, 12:25

Sa faci Ina ca e tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rosti de cartofi cu ou posat