Omleta cu dovlecel si chorizo

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2014 | 1045 vizualizari

 

O omleta atat de consistenta insotita de cruditati este potrivita atat pentru mic dejun cat si pentru cina .

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • faina alba
  • oregano uscat
  • 50 ml ulei
  • 100 gr cas de vaca [ de casa ]
  • 100 gr chorizo picant
  • 3 oua
  • sare
  • patrunjel verde
  • rosii cherry
  • ardei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel si chorizo:


  1. Dovlecelul se curata, se feliaza , se sareaza , se presara cu oregano si faina alba .

  2. Prajiti dovlecelul[ intr-o tigaie mare tip Wok ] pe ambele parti .

  3. Reduceti intensitatea prajirii la jumatate .

  4. Puneti peste dovlecel casul taiat marunt ouale batute spuma cu sare .

  5. Deasupra asezati chorizo-ul feliat si rosiile .

  6. Puneti capacul pana oul este suficient de inchegat .

  7. Asezonati omleta cu patrunjel verde si ardei .

  8. Serviti cu salata de cruditati .

 

TIPS-URI

1

Daca preparati pentru mai multe persoane puteti pune dovleceii prajiti intr-o tava si sa continuati prepararea la cuptor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel si chorizo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Andreea Caroline 1

27.06.2014, 10:48

Ce-mi place ...

Pushaa 1

27.06.2014, 11:04

tarasmariana 1

27.06.2014, 18:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta