Omleta cu Ghiveci de legume

de Catalina L in Mancaruri de legume, 15 Oct 2016 | 2424 vizualizari

 

Ce spuneti de o omleta frumoasa si gustoasa acompaniata de legume proaspete si savuroase?
Aceasta mancare ne place mult si am obiceiul s-o fac atat vara cat si iarna.
Trebuie numai sa pregatiti ghiveciul tip ratatouille.
Va recomand sa-l faceti o zi inainte, aceasta garnitura este si mai buna cand este reincalzita. Iarna deschid un borcan pregatit vara -vezi reteta aici.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 450 g de ghiveci de legume
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu Ghiveci de legume:

Bateti ouale cu un tel sau o furculita. Puneti sare si piper.

Intr-o tigaie puneti la-ncalzit 2 linguri de ulei de masline.

Cand uleiul este incins varsati ouale.

Atunci când omleta este aproape facută puneti ghiveciul fierbinte pe o jumătate din omleta. Dati un tur de piper.

Pliati cealaltă jumătate de omleta peste legume.

Lasati pe foc inca 2 minute- omleta este gata.

Se pune pe o farfurie de serviciu si se serveste imediat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu doua feluri de ciuperci