Omleta cu Ghiveci de legume

de Catalina L in Mancaruri de legume, 15 Oct 2016 | 480 vizualizari

 

Ce spuneti de o omleta frumoasa si gustoasa acompaniata de legume proaspete si savuroase?
Aceasta mancare ne place mult si am obiceiul s-o fac atat vara cat si iarna.
Trebuie numai sa pregatiti ghiveciul tip ratatouille.
Va recomand sa-l faceti o zi inainte, aceasta garnitura este si mai buna cand este reincalzita. Iarna deschid un borcan pregatit vara -vezi reteta aici.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 450 g de ghiveci de legume
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu Ghiveci de legume:

Bateti ouale cu un tel sau o furculita. Puneti sare si piper.

Intr-o tigaie puneti la-ncalzit 2 linguri de ulei de masline.


Cand uleiul este incins varsati ouale.


Atunci când omleta este aproape facută puneti ghiveciul fierbinte pe o jumătate din omleta. Dati un tur de piper.


Pliati cealaltă jumătate de omleta peste legume.


Lasati pe foc inca 2 minute- omleta este gata.


Se pune pe o farfurie de serviciu si se serveste imediat.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

16.10.2016, 09:53

Numai buna la micul dejun!

noiinbucatarie 1

16.10.2016, 12:37

RuxyRux 1

18.10.2016, 22:19

Minunata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Israeli Shakshouka