Omleta cu kaiser,rosie si dovlecel

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 3102 vizualizari

 

rapida si tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 gr.kaiser afumat
  • 5 felii de dovlecel
  • 1 rosie feliata
  • putin cascaval taiat bucatele
  • sare rozmarin si piper (dupa gust)

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu kaiser,rosie si dovlecel:

Intr-o tigaie antiaderenta prajim pe ambele parti feliutele subtiri de kaiser.

Cand sunt aproape rumene,adaugam feliile de dovlecel si de rosie.

Lasam sa se prajeasca cate un minut pe ambele parti si condimentam legumele cu sare,piper si rozmarin dupa gust.

Batem cele doua oua intr-un castronel si le turnam peste kaiser si legume in tigaie. Adaugam cascavalul taiat bucatele, lasam omleta sa se prajeasca cateva minute la foc potrivit,apoi o intoarcem pe cealalta parte cu grija sa nu se rupa.

Se serveste cu salata sau muraturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu kaiser,rosie si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de curcan si dovlecel