Omleta cu kaiser,rosie si dovlecel

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 1268 vizualizari

 

rapida si tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 gr.kaiser afumat
  • 5 felii de dovlecel
  • 1 rosie feliata
  • putin cascaval taiat bucatele
  • sare rozmarin si piper (dupa gust)

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu kaiser,rosie si dovlecel:

Intr-o tigaie antiaderenta prajim pe ambele parti feliutele subtiri de kaiser.


Cand sunt aproape rumene,adaugam feliile de dovlecel si de rosie.


Lasam sa se prajeasca cate un minut pe ambele parti si condimentam legumele cu sare,piper si rozmarin dupa gust.


Batem cele doua oua intr-un castronel si le turnam peste kaiser si legume in tigaie. Adaugam cascavalul taiat bucatele, lasam omleta sa se prajeasca cateva minute la foc potrivit,apoi o intoarcem pe cealalta parte cu grija sa nu se rupa.


Se serveste cu salata sau muraturi.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu kaiser,rosie si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

23.07.2013, 22:16

nilgun 1

23.07.2013, 22:46

buna

alilianaa 1

23.07.2013, 23:09

tare gustoasa..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu rosii la cuptor