Omleta cu legume

de Irina in Mancaruri de legume, 31 Mai 2013 | 2911 vizualizari

 

Cum n-aveam nici o idee ce sa mai gatesc, am deschis frigiderul si am inceput sa ma uit luuuung in el. Noroc cu cateva legume care mi-au sarit in ochi si gata ideea!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • 2 linguri de cas
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume:

Legumele spalate si curatate bine le-am taiat rondele.


Cartofii i-am pus la fiert.


Ouale batute le-am amestecat cu casul.


Intr-o tigaie am pus ulei la incins, am pus ceapa taiata pestisori si am lasat-o putin la calit.


Cand au fiert cartofii ( nu au stat foarte mult fiind taiati rondele) i-am adaugat impreuna cu dovleceii peste ceapa si am amestecat usor.


Am adaugat foarte putina zeama de la cartofii fierti, cat sa se inmoaie putin legumele si sa nu se prajeasca ceapa prea tare.


Cand legumele au prins o usoara crusta aurie am adaugat ouale cu casul.


Dupa ce s-a facut bine pe o parte, am intors omleta pe partea cealalta: am lasat-o sa alunece usor pe o farfurie, dupa care am pus tigaia peste ea. Tinand cu o mana tigaia si cu o mana farfuria am rasturnat astfel incat, partea cruda sa ajunga in tigaie. :)


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

31.05.2013, 21:14

Cat de buna

_Alina_ 1

01.06.2013, 09:37

Bunaaa!

diaconta 1

01.06.2013, 21:08

Imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cuburi cu legume