Omleta cu legume

de Irina in Mancaruri de legume, 31 Mai 2013 | 6054 vizualizari

 

Cum n-aveam nici o idee ce sa mai gatesc, am deschis frigiderul si am inceput sa ma uit luuuung in el. Noroc cu cateva legume care mi-au sarit in ochi si gata ideea!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • 2 linguri de cas
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume:

Legumele spalate si curatate bine le-am taiat rondele. 

Cartofii i-am pus la fiert.

Ouale batute le-am amestecat cu casul.

Intr-o tigaie am pus ulei la incins, am pus ceapa taiata pestisori si am lasat-o putin la calit.

Cand au fiert cartofii ( nu au stat foarte mult fiind taiati rondele) i-am adaugat impreuna cu dovleceii peste ceapa si am amestecat usor.

Am adaugat foarte putina zeama de la cartofii fierti, cat sa se inmoaie putin legumele si sa nu se prajeasca ceapa prea tare.

Cand legumele au prins o usoara crusta aurie am adaugat ouale cu casul. 

Dupa ce s-a facut bine pe o parte, am intors omleta pe partea cealalta: am lasat-o sa alunece usor pe o farfurie, dupa care am pus tigaia peste ea. Tinand cu o mana tigaia si cu o mana farfuria am rasturnat astfel incat, partea cruda sa ajunga in tigaie. :)

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu ardei