Omleta cu legume

de Irina in Mancaruri de legume, 31 Mai 2013 | 5963 vizualizari

 

Cum n-aveam nici o idee ce sa mai gatesc, am deschis frigiderul si am inceput sa ma uit luuuung in el. Noroc cu cateva legume care mi-au sarit in ochi si gata ideea!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • 2 linguri de cas
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume:

Legumele spalate si curatate bine le-am taiat rondele. 

Cartofii i-am pus la fiert.

Ouale batute le-am amestecat cu casul.

Intr-o tigaie am pus ulei la incins, am pus ceapa taiata pestisori si am lasat-o putin la calit.

Cand au fiert cartofii ( nu au stat foarte mult fiind taiati rondele) i-am adaugat impreuna cu dovleceii peste ceapa si am amestecat usor.

Am adaugat foarte putina zeama de la cartofii fierti, cat sa se inmoaie putin legumele si sa nu se prajeasca ceapa prea tare.

Cand legumele au prins o usoara crusta aurie am adaugat ouale cu casul. 

Dupa ce s-a facut bine pe o parte, am intors omleta pe partea cealalta: am lasat-o sa alunece usor pe o farfurie, dupa care am pus tigaia peste ea. Tinand cu o mana tigaia si cu o mana farfuria am rasturnat astfel incat, partea cruda sa ajunga in tigaie. :)

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Legume cu omleta si sunca