am primit marar verde de acasa si musai trebuia sa incerc o omleta...ador mararul, in combinatie cu ou si branza...
Sunculita se prajeste in putin ulei, nu foarte tare, cat sa se rumenesasca putin. Oul se bate bine, se adauga sare, piper, lingura de branza. Se omogenizeaza bine, apoi se pune mararul tocat marunt. Se toarna omleta peste sunculita in tigaie, se pun deasupra feliile de salam si se pune capac. Se lasa la foc mic, pana se incheaga, apoi se ia capacul si cu ajutorul unei farfurii o rasturnam pe partea cealalta. Punem capacul la loc si mai lasam un minut, apoi o rasturnam frumos pe farfurie si servim cu rosie.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro