Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2012 | 1331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă;
  • 2 lg lapte;
  • 1 lgţ smântână;
  • un cubuleţ telemea de capră;
  • 1 felie şuncă de pui;
  • 1/4 ardei roşu sau gogoşar;
  • 1 vârf lgţ oregano;
  • 1 vârf lgţ busuioc;
  • 1 vârf lgţ parmezan ras (opţional);
  • foarte puţin unt, pentru uns tigaia;
  • sare (depinde cât de sărată e brânza);
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui:

Obişnuiesc să spăl ouăle înainte de a le găti.


Se bat ouăle, se adaugă laptele, smântâna, telemeaua tăiată mărunt, condimentele (oregano, busuioc, sare - dacă e necesar, piper).


Se încinge tigaia, se unge cu unt.


Se toarnă ouăle în tigaie, se ţin la foc mic până când s-au "închegat", se adaugă şunca de pui deasupra, se întoarce omleta ca şi clătita.


Se ornează farfuria după placul şi imaginaţia fiecăruia, se presară totul cu puţin parmezan (opţional).


Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sim0na 1

11.04.2012, 22:06

Ina 1

12.04.2012, 10:01

ce bine arata! Harniocuto

DinDragostePentruGatit 1

13.04.2012, 23:32

Multumesc, Ina.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv (altfel)