Omleta cu tortelloni

de MotanLaOale in Tortellini, 19 Mai 2015 | 2858 vizualizari

 

Am vazut ideea si mi-a placut. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500g tortelloni cu prosciutto
  • 4 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 linguri ulei
  • 150g cascaval Delaco
  • 1/2 legatura marar
  • piper
  • sare
  • unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu tortelloni:

Tortelloni se fierb 10 minute in apa cu sare si se pun la scurs.


Ceapa se curata si se toaca rondele.


Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute.


Se pun si tortelloni si se mai calesc 4-5 minute.


Se lasa la racit.


Se amesteca ouale intr-un castron cu sare si piper.


Se adauga mararul si se amesteca bine.


Se adauga 100g cascaval Delaco taiat cubulete si tortelloni cu ceapa si se amesteca.


Intr-o forma unsa cu unt se pune amestecul si se introduce in cuptor pentru 20 minute.


Se scoate si se rade pe deasupra cascaval Delaco.


Se introduce din nou in cuptor pentru 10 minute.


Cand este rumenita frumos este gata.


Se portioneaza si se serveste.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

In loc de marar se poate pune patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu tortelloni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

19.05.2015, 19:19

Multumesc

Rocsi 1

19.05.2015, 21:10

MotanLaOale 1

19.05.2015, 22:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu prosciutto crudo si brocolli