Omleta cu tortelloni

de MotanLaOale in Tortellini, 19 Mai 2015 | 6189 vizualizari

 

Am vazut ideea si mi-a placut. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500g tortelloni cu prosciutto
  • 4 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 linguri ulei
  • 150g cascaval Delaco
  • 1/2 legatura marar
  • piper
  • sare
  • unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu tortelloni:

Tortelloni se fierb 10 minute in apa cu sare si se pun la scurs.

Ceapa se curata si se toaca rondele.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute.

Se pun si tortelloni si se mai calesc 4-5 minute.

Se lasa la racit.

Se amesteca ouale intr-un castron cu sare si piper.

Se adauga mararul si se amesteca bine.

Se adauga 100g cascaval Delaco taiat cubulete si tortelloni cu ceapa si se amesteca.

Intr-o forma unsa cu unt se pune amestecul si se introduce in cuptor pentru 20 minute.

Se scoate si se rade pe deasupra cascaval Delaco.

Se introduce din nou in cuptor pentru 10 minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

In loc de marar se poate pune patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu tortelloni" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de ardei