Omleta cu tortelloni

de MotanLaOale in Tortellini, 19 Mai 2015 | 2458 vizualizari

 

Am vazut ideea si mi-a placut. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500g tortelloni cu prosciutto
  • 4 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 linguri ulei
  • 150g cascaval Delaco
  • 1/2 legatura marar
  • piper
  • sare
  • unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu tortelloni:

Tortelloni se fierb 10 minute in apa cu sare si se pun la scurs.


Ceapa se curata si se toaca rondele.


Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute.


Se pun si tortelloni si se mai calesc 4-5 minute.


Se lasa la racit.


Se amesteca ouale intr-un castron cu sare si piper.


Se adauga mararul si se amesteca bine.


Se adauga 100g cascaval Delaco taiat cubulete si tortelloni cu ceapa si se amesteca.


Intr-o forma unsa cu unt se pune amestecul si se introduce in cuptor pentru 20 minute.


Se scoate si se rade pe deasupra cascaval Delaco.


Se introduce din nou in cuptor pentru 10 minute.


Cand este rumenita frumos este gata.


Se portioneaza si se serveste.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

In loc de marar se poate pune patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu tortelloni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

19.05.2015, 19:19

Multumesc

Rocsi 1

19.05.2015, 21:10

MotanLaOale 1

19.05.2015, 22:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sos de smântână şi ciuperci