Omleta de vara

de kamy in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2011 | 4960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 3 rosii
  • marar si patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de vara:

Ceapa se taie julienne si se caleste in putin ulei,se pune ardeiul taiat fasii(eu l-am taiat cubulete,ca am mofturosi in familie) Se caleste putin,se adauga rosiile,decojite si taiate cubulete si lasam pana scade bine zeama,dupa care adaugam ouale batute,in care adaugam sare,piper si verdeata.

Intoarcem omleta cu grija,cu o paleta,sa se prajeasca uniform si pe partea cealalta,sau facem ouale jumari,adica amestecam in ea pana se prajeste.

Se poate rade cascaval(branza) cand servim.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

kamy 1

14.07.2011, 12:02

mihaela11...chiar ma miram si nu m-am prins,ca-s blonda dar dupa asa un concediu te cred

kamy 1

14.07.2011, 12:02

carla....multumesc

kamy 1

14.07.2011, 12:02

diva....ms

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi cu brânză, ouă şi smântână