Omleta delicioasa

de artyandra in Cook and smile, 29 Mar 2017 | 336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 100 gr mozzarella, rasă
  • 100 gr parmezan, ras
  • 100 gr cașcava Cheddar maturat, ras
  • 1 lingură de smântână, 20% grăsime
  • un praf de sare
  • un praf de chilli
  • piper
  • 1 lingură ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta delicioasa:

Se bat ouăle cu praful de sare și piper și cu chilli. Într-un bol, se rad trei feluri de cașcaval. După ce s-au omogenizat bine, se pune în tigaia încinsă cu ulei de măsline. Când s-a prăjit omleta, vom adăuga compoziția de cașcaval și lingura de zmântână. Se va lăsa în tigaie pentru 2 minute, apoi vom indoi omleta și o vom întoarce pe cealaltă parte. Repetăm procedura până la topirea amestecului de cașcaval.

Se va servi caldă alături de cafea, perfectă pentru dimineață.



Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

oanapl 1

30.03.2017, 12:46

Bunaa!

Gherca Daniela 1

31.03.2017, 17:47

Panacris 1

31.03.2017, 18:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Vali 49