Omleta in culori

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2013 | 974 vizualizari

 

poftiti la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de ulei
  • 3 felii de salam
  • 30 gr. cascaval afumat Delaco
  • 3 foi se salata verde
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in culori:

Amestecam intr-un castron ouale cu faina, avand grija sa nu ramana cocoloase. Adaugam uleiul, sarea si piperul.

Asezam intr-o tigaie antiaderenta cele 3 felii de salam, le prajim pe ambele fete,apoi turnam amestecul de oua si faina. Deasupra asezam bucati de cascaval afumat si fasii de salata verde.

Lasam sa se prajeasca foarte bine pe o parte,apoi intoarcem omleta cu grija sa nu se rupa si o lasam sa se prajeasca si pe partea cealalta.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Omleta in culori-0
Omleta in culori-1
Omleta in culori-2
Omleta in culori-3
Omleta in culori-4
Omleta in culori-5
Omleta in culori-6
Omleta in culori-7
Omleta in culori-8
Omleta in culori-9
Omleta in culori-10
Omleta in culori-11

COMENTARII (9)

Rocsi

Rocsi 1

06.10.2013, 12:27

Corinuta

Corinuta 1

06.10.2013, 12:45

Ce fain! Si eu tot omleta facui azi!

Anett

Anett 1

06.10.2013, 15:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!