Omleta in straturi

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2016 | 751 vizualizari

 

Rapida, satioasa si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de salam sau sunca
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie mare
  • 4 buc. oua
  • 100 gr branza
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in straturi:

Ceapa, branza si rosia le-am taiat felii subtiri. Cele patru oua le-am sarat,piperat si le-am batut bine. Intr-o tigaie am pus putin ulei si am pus feliile de salam la rumenit. Dupa ce s-a rumenit salamul am adaugat feliile de ceapa,rosie si branza. Dupa ce s-au calit putin am adaugat ouale batute. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti adauga ce legume sau mezel doriti.

2

nu le caliti mult,are un gust mai bun calite mai putin.

3

cand bateti ouale puteti sa adaugati lapte sau smantana ca sa fie omleta mai pufoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in straturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

27.09.2016, 16:13

Buna omleta ai facut

Adrian2016 1

27.09.2016, 17:14

multumesc Dia

mihaelar63 1

13.10.2016, 15:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci