Oua umplute cu ton

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2011 | 4645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 1conserva de ton mare sau 2mici in suc propriu
  • 1lingura cu mustar,
  • 1ceasca cu maioneza
  • 1lamaie
  • 2fire de ceapa verde
  • sare,piper
  • marar verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Ouale le pun la fiert in apa cu sare pentru 10min;

dupa ce s-au racit si le-am curatat,le tai in jumatati,galbenusurile le frec cu sare,piper,le amestec cu tonul scurs si maruntit,ceapa taiata marunt apoi totul cu maioneza amestecata cu mustar;

potrivesc de gust,daca e nevoie mai pun zeama de lamaie apoi umplu jumatatile de albus si le ornez cu fire de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

aziz 1

28.03.2011, 13:44

si eu am zis ca fac de Paste de mult nu am facut

kukibella 1

28.03.2011, 18:45

lavinia_dumitru 1

08.06.2011, 17:03

Am facuyt in diferite combinatii dupa ce am vazut reteta.Pupici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vol-au-vent cu surimi..