Omleta la cuptor cu crusta de cartof dulce

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2013 | 3966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof dulce(170 g)
  • 75 g muschi file
  • 4 jumatati de rosii uscate din ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri si 1/2 + 1 lingura unt topit(pt.uns vasul termorezistent)
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu crusta de cartof dulce:

Cartoful se curata de coaja , se spala si se da pe razatoarea mare.Se amesteca cu untul topit,sare si piper dupa gust si se pune in vasul termorezistent uns cu unt. Se preseaza si se ridica si putin pe margine.

Se da la cuptorul preincalzit, la foc mic ,pt.aprox.40 min(sa se inmoaie putin si marginile sa fie aurii)

Se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca.

Intre timp muschiul file si rosille se taie cubulete . Ouale se bat cu furculita impreuna cu smantana,se amesteca cu muschiul si rosiile si se toarna peste crusta de cartof dulce.

Se mai da la cuptor pt.30 min sau pana se incheaga bine compozitia de ou.

Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu crusta de cartof dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

rodicamaria 1

27.07.2013, 18:32

Da,foarte interesant gustul:un amestec de dulce(de la cartof)si sarat de la oul cu muschiulet.

Rocsi 1

27.07.2013, 20:36

Este gustoasa

abstract01 1

07.10.2013, 21:01

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi prajiti