Omleta la multicooker

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 4957 vizualizari

 

N-am mai avut rabdare si am testat multicooker-ul.
Bineinteles ca am inceput cu cea mai usoara reteta - omleta si tare multumita am fost de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceapa mica, rosie
  • cateva felii de ceafa afumata
  • cateva ciuperci din conserva
  • putin parmezan
  • marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la multicooker:

Mi-am pregatit aparatul conform instructiunilor "Inainte de prima utilizare".

Inainte de conectarea la sursa de curent, am pregatit toate ingredientele.

Am taiat ceafa feliute mici, am taiat ceapa rondele, ciupercile le-am scurs de zeama si le-am tocat marunt, am batut ouale cu putina sare si putin piper, am tocat mararul marunt.

Am adaugat uleiul de masline in oala din interiorul multicookerului.

Am conectat aparatul la sursa de curent si am apasat butonul "MENU", de unde am selectat programul "BOIL". Am setat timpul pentru 10 minute.

Cand s-a incalzit uleiul, am adaugat ingredientele: ceafa, ciupercile si ceapa si am amestecat usor, cu spatula din dotarea multicookerului, de cateva ori pentru a se patrunde putin ingredientele, dar nu mai mult de un minut, dupa care am adaugat ouale batute si am inchis capacul.

Dupa scurgerea timpului setat, multicookerul a trecut automat pe programul "KEEP Warm", apoi l-am deconectat de la sursa de curent, am deschis capacul si am scos vasul interior cu ajutorul manusilor de silicon din dotarea multicookerului si am rasturnat omleta pe platou.

Am presarar putin parmezan si marar si am servit alaturi de gogonele si paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta