Omleta "pai"

de Ana_O in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2013 | 3126 vizualizari

 

Aveam nevoie de ceva super rapid la cina si... uite-asa am improvizat omleta pai: oua, cartofi pai si sunculita!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g sunculita
  • 4 cartofi mari
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta "pai":

Se taie cartofii fasii si se pun la prajit la fel ca si cartofii pai. La jumatate se adauga sunculita si se lasa totul la prajit bine. La sfarsit se adauga ouale batute cu sare si piper. Se intoarce cu un capac, sau dupa putinte si inventivitate si gata!

Savurati, nu va uitati!

TIPS-URI

1

Puteti adauga ulei picant, pentru cei mai "curajosi"

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pai"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 09:46

mai ,dar ce inimioare frumoase ai facut acolo

deyutzky 1

28.11.2013, 10:40

Rocsi 1

28.11.2013, 11:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mini pogacele cu jumari