Omleta picanta cu galbiori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2013 | 3867 vizualizari

 

Iar v-am adus micul dejun :) Mie cel mai mult imi place omleta cu ciuperci, asa ca atunci cand am gasit la magazin minunatiile astea galbene, am zis ca musai sa-mi fac omleta cu ele:))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g galbiori
  • 1 ceapa alba sau 2-3 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • chili, fulgi de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta picanta cu galbiori:

Se spala bine ciupercile din mai multe ape, se taie feliute si se pun la calit in uleiul incins, amestecand din cand in cand timp de 5-6 minute. Se curata ceapa si se taie felii, apoi se adauga peste ciuperci si se mai calesc 4 minute. Se bat ouale cu un praf de sare si se toarna peste ceapa si ciuperci. Se condimenteaza cu piper si chili, iar dupa 3-4 minute si intoarce omleta sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

din ingredientele de mai sus ies doua omlete potrivit de mari

2

daca va place mai consistenta puteti adauga si 100 g cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta picanta cu galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Corinuta 1

15.07.2013, 10:10

Lili, nu mai este dar mai fac!
Multumesc Elena Mariana Kuki

camelia75 1

15.07.2013, 16:31

Ligia Bxl 1

22.07.2013, 21:13

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci