Omletă rulată

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 1608 vizualizari

 

Simplu,rapid,delicios!!!!Un mic dejun ori un aperitiv.Alegerea vă aparţine.Pentru umplutură puteţi să folosiţi şi alte ingrediente: morcov,ardei roşu,dovlecel….

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 felii sunca
  • Ceapa verde
  • Cascaval
  • Marar verde
  • Sare,piper
  • Ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă rulată:

Ouale se bat foarte bine pana se omogenizeaza.Se adauga sare si piper.Sunca si cascavalul se taie cubulete.Se taie si ceapa verde si mararul.


Intr-o tigaie punem putin ulei.Cu un servetel ungem si marginile tigaii cu ulei.


Prajim putin ceapa si sunca.Daca nu doriti sariti peste etapa asta.Mie nu mi-a placut ceapa cruda de data asta.


Puneti jumatate din cantitatea de oua si lasati focul mic.Cand a inceput sa se inchege,adaugati cubuletele de cascaval si mararul verde.


Cu ajutorul unei palete tragem omleta si o rulam,lasand cam un sfert din tigaie libera.Pe acest loc in tigaie,punem jumatate din cantitatea de ou pastrata..


Cand s-a prajit si partea aceasta,mai tragem si rulam din nou,apoi punem oul ramas in tigaie.


Impaturim pentru ultima oara.Putem servi calda sau rece.


Poftă bună!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă rulată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

adry88 1

23.04.2012, 11:05

like

Sim0na 1

24.04.2012, 20:21

Pfa... m-ai uns la suflet cu omletica asta...

simona119 1

26.04.2012, 16:21

Parca arata mai bine ca a mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu oua de gasca si cartofi