Omleta taraneasca

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2009 | 11082 vizualizari

 

un mic dejun pentru dimineata de toamna.....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 4 ciuperci champignon mici proaspete
  • 2 felii de pastrama de porc
  • 1 ardei capia rosu mai mic
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Se spala ardeiul si taie joulien. Ciupercile se decojesc, se scot coditele, se spala si se taie joulien. Pastrama de porc se taie cubulete si se caleste in putin ulei, se adauga si ciupercile si ardeiul si se lasa pana cand se inmoaie.

Ouale se bat bine, se adauga laptele si sarea si se rastoarna in tigaie peste ciuperci, ardei si bucatelele de pastrama si se coc la foc mic.

Cantitatile pot varia in functie de preferinte.

 

 

TIPS-URI

1

Daca in tigaie este prea mult ulei de la calit, e bine sa mai aruncati din el inainte sa puneti oul.

2

Omleta trebuie intoarsa cu grija cu o paleta pentru a nu se farma

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

fluturas 1

15.11.2009, 00:11

e foarte apetisanta!

Bunica 1

15.11.2009, 08:48

Teo, nu fi carcotasa !Omleta este foarte frumos prezentata.

liana_geicu 1

15.11.2009, 10:24

Nuuu, trandafirul nu are iz electoral, este doar de decor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu salata verde la cuptor