Balmos taranesc cu sos de ardei

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 2342 vizualizari

 

azi am simtit nevoia de a manca branza cu mamaliga....iar singura solutia pe care am avut-o a fost de a adauga branza sarata in mamaliga si asa a reiesit balmosul care sigur il stie toata lumea.....

 

INGREDIENTE

  • 500 ml apa,
  • Faina de porumb,
  • 250g branza sarata de oi,
  • 2 linguri margarina,
  • sos de ardei cu ciuperci,
  • 1-2 oua si sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Balmos taranesc cu sos de ardei:

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb.


Cand a fiert se mai adaUga faina pana se formeaza o mamaliga moale peste care se adaUga 2 linguri de margarina si branza de oi si se mai lasa pe foc pana se leaga.


Separat se prajesc ouale si se aseaza pe farfurie cu balmosul si sos de ardei.


Dupa preferinta se rade cascaval deasupra!


Pofta buna la balmos taranesc!

 

TIPS-URI

1

tot aici gasiti si reteta sosului de ardei cu ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Balmos taranesc cu sos de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Cris2711 1

06.02.2012, 11:55

si inca cat imi place

iri_iri 1

06.02.2012, 17:07

multumesc mult si va pup

cocolina 1

18.06.2012, 22:02

ce mult imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34