Omuleti din legume umplute

de cismaru_nicoleta in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2011 | 6080 vizualizari

 

Foarte gustosi omuletii zambareti...pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 2 verze mici albe
  • 2 verze mici rosii
  • 3 ardei grasi(galben,rosu,verde)
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 morcovi
  • 2 ardei capia rosu
  • 2 ardei capia galben
  • 500 gr carne macinata(eu am pus de porc)
  • 2 cepe mari
  • frunze patrunjel
  • condimente
  • bulion
  • cimbru
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omuleti din legume umplute:

Carnita se pune la prajit intr-o lingura de ulei,iar cand s-a rumenit un pic se adauga legumele care au fost taiate cubulete si se pun la calit toate la foc mic.

Intre timp se oparesc ardeii si varza,dupa care se pun cu gura in jos pe un servet pt a se scurge de surplusul de apa.

Cand legumele s-au calit(cu putin ulei si apa),si compozitia e aproape uscata se adauga condimentele,cimbrul,frunzele de patrunjel maruntite si 2 oua deja batute,si se amesteca incontinuu un minut sa nu se arda si sa se omogenizeze compozitia.

Se ia de pe foc si se baga in ardei si varza,dupa care se pune cate doua linguri de bulion pe fiecare bucata in parte(peste compozitie) dupa care se pun la cuptorul preincalzit(200 grade) intr-o tava..

Sunt gata in aproximativ 20 de minute..

Noi i-am servit alaturi de ardei iuti murati si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omuleti din legume umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de pui in vas roman