Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2010 | 6219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan
  • rozmarin
  • salvie
  • patrunjel
  • unt cat o nuca
  • ulei de masline
  • 15-20 ml coniac
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman:

Spalam pulpa de curcan si lasam la scurs.Se desprinde cu grija putin pielea si introducem sub piele rozmarin, salvie si patrunjel , toate uscate, apoi intindem pielea la loc.Condimentam cu sare si piper si ungem cu unt pulpa de curcan.Asezam intr-un vas roman in care am pus putina apa si dam la cuptor.Lasam la cuptor circa 30-40 min dupa care scoatem vasul si ungem carnea cu un sos format din ulei si coniac .Dam iarasi la cuptor si tinem pana cand carnea este bine patrunsa si rumena.Se lasa sa se raceasca si se taie felii.


Se serveste alaturi de o garnitura, eu am folosit dovlecei cu patrunjel.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sylvia 1

26.07.2010, 12:13

Medi cat era de mare pullpa ca pere imensa?

Bucataras Medi 1

26.07.2010, 21:16

Sylvia, sampania am dat-o cand a castigat Spania si a ramas la avatar , nu am mai schimbat ca am zis ca toata lumea da mancare , eu dau si ceva de baut
Intradevar a fost destul de mare, nu stiu cat a avut ,era pulpa superioara.

babi5 1

23.05.2014, 20:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08