Oreo Brownie

de deliciousflavours in Prajituri, 14 Dec 2012 | 1894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 250 gr unt
  • 160 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • biscuiti Oreo (in functie de cat doriti sa puneti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oreo Brownie:

Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi. Separat mixam ouale cu zaharul pana devine ca o spuma si se deschide la culoare (aprox 5 min). Daca ciocolata si untul sunt complet topite, amestecam pana la omogenizeze si lasam sa se racoreasca putin, dupa care adaugam in fir subtire la compozitia cu oua. Incorporam faina amestecata in prealabil cu praful de copt si turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam biscuitii Oreo rupti in bucati mai mici sau si mai mari, dar atunci va sfatuiesc sa-i asezati cat mai ordonat pentru a nu intampina probleme la feliere (ei fiind tari, iar aluatul pufos). Dam tava la cuptorul preincalzit circa 30-35 minute, nu mai mult. Chiar daca este usor umeda cand testam cu scobitoarea, este in regula deoarece se mai usuca in timpul racirii. Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Biscuitii Oreo trebuie rupti in bucati mai mici sau asezati in linie astfel incat felierea sa fie mai usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oreo Brownie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:28

Ce bine arată!

deliciousflavours 1

19.12.2012, 09:43

mersi mult fetelor ptr aprecieri, va pup cu drag!

Mihaela11_jo 1

19.08.2013, 22:59

La Multi Ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Măr în sos de caramel à la Ionix