Oreo Brownie

de deliciousflavours in Prajituri, 14 Dec 2012 | 5136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 250 gr unt
  • 160 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • biscuiti Oreo (in functie de cat doriti sa puneti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oreo Brownie:

Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi. Separat mixam ouale cu zaharul pana devine ca o spuma si se deschide la culoare (aprox 5 min). Daca ciocolata si untul sunt complet topite, amestecam pana la omogenizeze si lasam sa se racoreasca putin, dupa care adaugam in fir subtire la compozitia cu oua. Incorporam faina amestecata in prealabil cu praful de copt si turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam biscuitii Oreo rupti in bucati mai mici sau si mai mari, dar atunci va sfatuiesc sa-i asezati cat mai ordonat pentru a nu intampina probleme la feliere (ei fiind tari, iar aluatul pufos). Dam tava la cuptorul preincalzit circa 30-35 minute, nu mai mult. Chiar daca este usor umeda cand testam cu scobitoarea, este in regula deoarece se mai usuca in timpul racirii. Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Biscuitii Oreo trebuie rupti in bucati mai mici sau asezati in linie astfel incat felierea sa fie mai usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oreo Brownie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:28

Ce bine arată!

deliciousflavours 1

19.12.2012, 09:43

mersi mult fetelor ptr aprecieri, va pup cu drag!

Mihaela11_jo 1

19.08.2013, 22:59

La Multi Ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu pere, merisoare si chili