Oreo Brownie

de deliciousflavours in Prajituri, 14 Dec 2012 | 1924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 250 gr unt
  • 160 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • biscuiti Oreo (in functie de cat doriti sa puneti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oreo Brownie:

Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi. Separat mixam ouale cu zaharul pana devine ca o spuma si se deschide la culoare (aprox 5 min). Daca ciocolata si untul sunt complet topite, amestecam pana la omogenizeze si lasam sa se racoreasca putin, dupa care adaugam in fir subtire la compozitia cu oua. Incorporam faina amestecata in prealabil cu praful de copt si turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam biscuitii Oreo rupti in bucati mai mici sau si mai mari, dar atunci va sfatuiesc sa-i asezati cat mai ordonat pentru a nu intampina probleme la feliere (ei fiind tari, iar aluatul pufos). Dam tava la cuptorul preincalzit circa 30-35 minute, nu mai mult. Chiar daca este usor umeda cand testam cu scobitoarea, este in regula deoarece se mai usuca in timpul racirii. Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Biscuitii Oreo trebuie rupti in bucati mai mici sau asezati in linie astfel incat felierea sa fie mai usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oreo Brownie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:28

Ce bine arată!

deliciousflavours 1

19.12.2012, 09:43

mersi mult fetelor ptr aprecieri, va pup cu drag!

Mihaela11_jo 1

19.08.2013, 22:59

La Multi Ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere verzi