Orez cu ciuperci la Multicooker

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 6931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3/4 cana orez
  • 150 gr ciuperci fierte si feliate
  • o ceapa mica
  • ulei de masline
  • un catel usturoi
  • patrunjel verde
  • sofran
  • sare
  • 600 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci la Multicooker:

Pregateste aparatul Philips Multicooker conectandu-l la sursa de curent.

Selecteaza din MENIU programul Fry si apasa START.

Pune in vasul aparatului cateva linguri de ulei de masline, adauga ceapa tocata si ciupercile si caleste 3-4 minute. Adauga apa si selecteaza din meniu programul Pilaf.

Inchide capacul si apasa START.

Dupa 10 minute adauga orezul si putina sare.

Spre finalul programului adauga putin sofran, catelul de usturoi pisat si patrunjel verde tocat.

Serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

simona72 1

26.11.2013, 08:02

Pe cat de simplu pe atat de bun!! Cam face treaba cook-ul asta!

- Andreea - 1

26.11.2013, 08:42

Lia_ 1

26.11.2013, 10:30

parca mi-e dor si de un pilaf clasic, nu numai la abur

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus și dovlecei prăjiți, aromatizați cu usturoi ( MULTICOOKER)