Orez cu lapte de cocos vanilat

de RuxyRux in Dulciuri, 10 Mar 2015 | 915 vizualizari

 

Parfum de cocos, portocala si vanilie, poti sa rezisti tentatiei?

Imi plac enorm deserturile pe baza de orez si nu ezit sa le prepar de fiecare data cand imi este pofta ceva dulce.

De data aceasta, am ales un orez cu lapte putin mai diferit decat cel clasic pe care-l stim din copilarie!

 

INGREDIENTE

  • Orez fiert si scurs
  • lapte de cocos vanilat
  • vanilie
  • coaja de portocala
  • extract de flori de portocal
  • miere
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte de cocos vanilat:

Laptele de cocos gata preparat (eu il prepar intotdeauna in casa), dar desigur se poate folosi si cel din comert, se amesteca intr-un bol cu orezul si aromele, coaja rasa de portocala, apoi se indulceste cu miere dupa gust. Desigur daca va plac si fulgii de cocos puteti sa-i presarati deasupra!


Ramane sa adaugam o nota de scortisoara si sa ne delectam cu desertul delicios! :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte de cocos vanilat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

27.03.2015, 23:05

Cel mai minunat orez...multumesc!

tanyapatap 1

30.03.2015, 10:44

Ce bunatate!!

RuxyRux 1

04.05.2015, 20:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte