Orez cu legume si gratar din carne de porc

de elena1988 in Porc, 6 Mar 2011 | 9000 vizualizari

 

Am facut pentru sotul meu, mi-e nu prea imi place carnea de porc, nu va speriati de fata mea eram obosita::))))))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de orez (cu bob lung am avut eu)
  • supa de pui
  • 1 morcov
  • 1ardei gras
  • un pic de telina
  • 1 ceapa, 1 cutie de ciuperci
  • un varf de cutit de condimente pentru pilaf
  • sare si delikat
  • Pentru gratar: carne de port
  • condimente pentru gratar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si gratar din carne de porc:

Carnea de porc o taiem felii si apoi le batem putin cu ciocanul de snitele, masam foarte bine carnea cu condimentele pentru gratar si dam la frigider 1-2 ore.

Taiem o ceapa marunt si o punem la calit, apoi adaugam ardeiul si morcovul, ciupercile, apoi stingem cu supa de pui, adaugam condimentele, lasam sa fiarba si apoi punem orezul, amestecam mereu ca sa nu se prinda orezul,

Gratarul se serveste cu orezul facut si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si gratar din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

alinutzika 1

15.08.2011, 23:38

tare bun

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:38

foarte gustos

AdrianaStroe 1

25.10.2017, 14:29

iar delikat, vegeta si alte otravuri asemenea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata umpluta cu legume