Chiftele de porc cu arome indiene

de papabundetot in Porc, 19 Ian 2014 | 1754 vizualizari

 

Preparatul acesta desi banal in aparenta…toata lumea face chiftele,am vrut sa il fac deosebit datorita aromelor adaugate si sper ca am si reusit daca ma gandesc care au fost reactiile celor dragi dupa ce au gustat :) Datorita ingredientelor le puteti servi simple,sau..dupa gust le mai puteti adauga o garnitura dar ….ceva usor.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 1 kg carne tocata de porc
  • 500 gr ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • pudra de mustar
  • anason macinat
  • chimen macinat
  • cuisoare macinate
  • turmenic
  • chilly,
  • coriandru boabe
  • seminte de fenicul
  • frunze de coriandru
  • sare
  • 2 oua+3 albusuri
  • o mana de nuca macinata
  • 2 linguri pesmet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu arome indiene:

Intr-un castron mai mare am pus carnea, peste ea am pus mai apoi ciupercile si usturoiul date prin blender pentru a le marunti, apoi restul de ingrediente, ouale (sunt suficiente 2 oua, eu am avut albusul si m-am gandit sa il folosesc) si am amestecat bine pentru ca toate aromele sa se combine frumos. Boabele de coriandru si semintele de fenicul le-am maruntit putin in mojar inainte de a le adauga.


Am format apoi chiftelutele, aici depinde de imaginatia fiecaruia si puteti face ce forme vreti.


Am incins putin ulei de rapita intr-o tigaie si apoi am prajit pe rand la foc mic chiftelele.


Eu le-am servit cu mustar de Dijon si un sos barbeque, insa pot fi servite si cu o simpla salata.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu arome indiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (10)

Rocsi 1

19.01.2014, 20:33

Interesante arome ai folosit

Krystyan Trendy 1

19.01.2014, 20:56

super

MIUTA 1

20.01.2014, 13:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele coapte