Orez cu midii si praz

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2014 | 1319 vizualizari

 

A iesit atat de bun...yummy

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de orez
  • 1 bucata de praz
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 cutie de midii congelate
  • 1 rosie
  • 50 ml vin alb
  • vegeta,piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu midii si praz:

Ceapa se taie marunt iar prazul il taiem rondele,le punem la calit in ulei de masline.


Se adauga orezul clatit in apa rece si scurs,se pune vinul alb si midiile congelate(midiile ar trebuie sa le lasati inainte sa se decongeleze dar se pot folosii si direct congelate).


Cand zema scade se adauga 2-3 pahare de apa si condimentele dupa gust.


Se lasa la foc mic sa fiarba,se amesteca frecvent,sa nu se lipeasca si se adauga si rosia taiata cuburi spre sfarsit.


Se lasa sa fiarba cam 10 minute,se gusta pentru a vedea daca este gata.


Puteti folosi orice tip de orez!


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

se serveste la pranz sau cina

2

se pot folosi mai multe legume si mai multe fructe de mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu midii si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

20.11.2014, 23:17

mihaela sunt mai bune merele

Gherca Daniela 1

21.11.2014, 08:59

Bya Ralu 1

21.11.2014, 14:26

daniela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Saleuri din aluat cu osanza