Orez cu piept de pui si legume

de Dya Daniela Andrei in Pui, 11 Apr 2014 | 3619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui (200-250 gr)
  • 2 cescute cu orez
  • 6 cescute cu apa
  • o rosie mare
  • un ardei gras rosu
  • un morcov potrivit
  • 200 gr de ciuperci
  • o legatura de ceapa verde
  • 3-4 linguri cu ulei
  • patrunjel verde, proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu piept de pui si legume:

Taiem pieptul de pui in cubulete mici si il rumenim la foc potrivit. Tocam apoi legumele si le calim impreuna cu carnea de pui. Cand devin translucide adaugam orezul si il prajim cam 5 minute la un loc cu carnea si legumele, amestecand ocazional. Turnam apa, saram dupa gust si fierbem totul la foc potrivit pana ce orezul este bine patruns. DUpa ce l-am luat de pe foc, presaram patrunjelul proaspat tocat.

 

TIPS-URI

1

Personal, am ales sa rumenesc ciupercile separat de restul ingredientelor,  pentru a nu colora in maro inchis orezul, chiar daca in prealabil le-am spalat bine si le-am scurs de apa.

2

Prefer sa adaug mereu putin mai multa apa, pentru ca orezul sa fie bine fiert. Tinand cont de faptul ca este pregatit pt BBk.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf taranesc