Snitel Fantezy cu Piure Bicolor

de nico15 in Pui, 8 Noi 2010 | 2686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati de piept de pui
  • 300-350 gr de cartofi
  • 300-350 gr de spanac(congelat)
  • 200-250 gr de baby morcovi
  • 200-250 ml de lapte pentru pregatirea piureului
  • 150 gr unt  pentru piureul de spanac
  • 75-100 gr de unt pentru piureul de cartofi
  • 1 pachet de mac 200 gr
  • 1 pachet de curry de 200 gr
  • 200 gr de faina
  • 4-5 oua
  • Pentru decor :
  • Salata Verde si Boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel Fantezy cu Piure Bicolor:

Se spala, curata si taie in cubulete cartofii si se pun la fiert in apa cu sare, baby morcovi daca sunt congelati la fel se lasa sa se decongeleze si se vor pune la fiert in apa cu sare, spanacul daca este congelat se va lasa sa se dezgete dupa care se va fierbe, daca este proaspat se spala si se pune la fiert.


Se trece la pregatirea carnii pentru snitele se poprtioneaza se condimenteaza se trece snitelul prin ou si faina, dupa care se mai trece o data prin ou, iar capatul snitelului din partea stanga se va pudra cu mac iar cel din dreapta cu curry, in mijloc ramanand doar oul cu faina. Se trece la prajirea snitelelor pe ambele parti dupa care se vor aseza pe hartie absorbanta pentru a se-ndeparta surplusul de grasime.



Trecem la prepararea piureului din spanac, dupa ce a fiert se va scurge se va lasa sa se raceasca, dupa care se va pune in blender impreuna cu 3 linguri de unt si 50 ml de lapte care se adauga treptat, trebuie sa rezulte o pasta fina.



Dupa ce au fiert cartofii se scurg se lasa sa se raceasca un pic, se pun in blender, dupa care se adauga laptele mestecandu-se incontinu, se sareaza si se adauga 1 lingura de unt, daca va place mai gras se poate adauga unt mai mult.



Baby morcovii se pot face si piure, eu i-am folosit dupa cum se observa, dupa ce gustam si vedem ca sunt fiertii se scurg de apa si se trag un pic la tigaie in unt, adaugandu-se rozmarin peste ei.



Se trece la aranjarea farfuriei: Folosim salata verde pe care o udam foarte putin in apa dupa care o vom pudra cu boia, efectul este spectaculos, se va aseza snitelul in mijlocul farfuriei, piureul bicolor precum si baby morcovii cu rozmarin



Simturile si gusturile musafirii dumneavoastra vor fi cu adevarat rasfatate.



Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Fantezy cu Piure Bicolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

elena1988 1

09.11.2010, 10:09

nico15 1

09.11.2010, 21:58

merciiiiiiiiiiiii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in aluat pufos cu bere