Orez cu pleutorus si capere

de Panacris in Mancaruri de post, 2 Oct 2012 | 1703 vizualizari

 

Un fel de mancare deosebit in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ciuperci pleutorus 400 g,
  • orez 250 g,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.,
  • apa 750 ml.,
  • sos de rosii 500 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • capere 3 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu pleutorus si capere:

Ceapa se curata se toaca marunt, se pune la calit in putin ulei si apa. Ciupercile se curata, se toaca fideluta si se adauga la amestecul de ceapa, lasandu-se la fiert, acoperit cca. 10 minute, apoi se adauga orezul si apa, lasandu-se la fiert acoperit cca. 20 de minute la foc. La sfarsit se asezoneaza de sare si piper. Se serveste ca atare sau alaturi de o friptura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pleutorus si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Sim0na 1

03.10.2012, 15:19

mmm... ador orezul cu orice, iar varianta asta cred ca este delicioasa!

RuxyRux 1

04.10.2012, 19:12

Chiar deosebit draga mea!

jolygina 1

06.10.2012, 09:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu sos de ciuperci