Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Spalam prunele bine in apa calduta, apoi le punem la fiert si le dam in clocot.
Le scoatem, le lasam sa se raceasca, apoi scoatem samburii si punem prunele inapoi in apa in care au fiert apoi adaugam orezul (spalat in cateva ape), (1 masura orez - 3 masuri lichid), putina sare, coaja de lamaie intreaga si un praf de scortisoara.
Lasam sa dea in clocot, adaugam zaharul caramelizat stins cu zeama in care au fiert prunele si adaugam putina zeama de lamaie.
Se amesteca usor si se lasa sa mai fiarba la foc mic, cu capac aproximativ 30 de minute. Cand orezul e gata fiert, scoatem coaja de lamaie...
Pofta Buna! :)
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult