Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dupa cateva zile de varza calita cu cuburi de soia si ciorba de stevie parca doream altceva. Zis si facut un orez cu prune uscate. O reteta de post creativa. A fost o bunatate!
Prunele se spala bine in 2-3 ape, se oparesc cu apa clocotita si apoi se scurg.
Ceapa se curata, se taie pestisori si se pune la calit.
Cand ceapa a devenit sticloasa, adaugam morcovul si ardeiul tocate marunt, orezul si 3 cani de apa sau de stoc de legume, sare, piper dupa gust si condimentele.
Se amesteca totul foarte bine.
Cand orezul s-a umflat, adaugam prunele, amestecam si dam la cuptorul incins la 150 grade C, pentru 10-15 minute.
1
Nu am avut stoc de legume si atunci am folosit legumele proaspete direct in prepararea orezului.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult