Orez cu tocanita de soia

de Sidy in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 4506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana orez
  • 70 g soia granule
  • o ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar verde
  • piper
  • boia
  • ulei
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu tocanita de soia:

Granulele de soia se pun la inmuiat in apa calduta cu vegeta 20 minute.

Ceapa se taie solzisori si se caleste in putin ulei. Cind devine sticloasa se adauga soia strecurata si se potriveste gustul de vegeta, piper si boia. Cind soia este fiarta se adauga pasta de tomate si mararul verde tocat. Orezul se fierbe cu 2-3 cani de apa( depinde de ce orez folositi)si putina vegeta.Cind e gata fiert, adaugam putin patrunjel verde tocat si amestecam.

Orezul se aseaza pe o farfurie si in mijloc se face un orificiu in care punem tocanita de soia.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu tocanita de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (6)

Rocsi 1

29.11.2010, 18:57

bunut tare tare

divainbucatarie 1

29.11.2010, 19:05

nu am mancat soia pana acum, dar arata bine!

28_andreea 1

04.12.2010, 16:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu spanac (de post)