Orez "mexican"

de vero_closca in Mancaruri de post, 6 Mai 2010 | 8049 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g amestec congelat de legume mexicane
  • o ceasca orez spalat in mai multe ape
  • 4 cesti supa de legume fierbinte
  • cateva fire de sofran
  • o capatana usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez "mexican":

intr-o cratita cu fundul gros pui cateii de usturoi sa se caleasca in uleiul de masline.

cand devin aurii,adaugi orezul si calesti pana devine transparent,

pui firele de sofran inmuiate in supa de legume,adaugi legumele congelate si calesti 2-3 minute,apoi stingi cu supa,adaugand pe rand,cate o ceasca.

potrivesti de sare si piper si lasi orezul la loc cald sa infloreasca.

servesti orezul ca atare in zilele de post sau ca garnitura la fripturi.

pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez "mexican"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

vero_closca 1

06.05.2010, 15:54

te astept cu placere,medi!

susu 1

08.05.2010, 15:02

susu 1

07.11.2014, 18:46

Astazi l-am facut, il aveam de mult la fav. A iesit o nebunie, l-am inbunatatit cu ce-mi place mie si anume condimente: curry, garam masala, turmeric, etc si un piept de pui tras la tigaie, minunat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu pleurotus