Orez "mexican"

de vero_closca in Mancaruri de post, 6 Mai 2010 | 4901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g amestec congelat de legume mexicane
  • o ceasca orez spalat in mai multe ape
  • 4 cesti supa de legume fierbinte
  • cateva fire de sofran
  • o capatana usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez "mexican":

intr-o cratita cu fundul gros pui cateii de usturoi sa se caleasca in uleiul de masline.


cand devin aurii,adaugi orezul si calesti pana devine transparent,


pui firele de sofran inmuiate in supa de legume,adaugi legumele congelate si calesti 2-3 minute,apoi stingi cu supa,adaugand pe rand,cate o ceasca.


potrivesti de sare si piper si lasi orezul la loc cald sa infloreasca.


servesti orezul ca atare in zilele de post sau ca garnitura la fripturi.


pofta mare!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez "mexican"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

vero_closca 1

06.05.2010, 15:54

te astept cu placere,medi!

susu 1

08.05.2010, 15:02

susu 1

07.11.2014, 18:46

Astazi l-am facut, il aveam de mult la fav. A iesit o nebunie, l-am inbunatatit cu ce-mi place mie si anume condimente: curry, garam masala, turmeric, etc si un piept de pui tras la tigaie, minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu orez si ciuperci