Orez cu ton

de vero_closca in Ton, 9 Mai 2010 | 8208 vizualizari

 

e delicios cald dar si rece(in loc de salata)!

 

INGREDIENTE

  • 2 fire ceapa verde
  • 1 pachet legume amestec mexican congelate(450g)
  • 1 conserva ton bucati in suc propriu
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • o ceasca orez prefiert
  • curry
  • sucul de la jumatate de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ton:

se caleste ceapa in uleiul de masline,


se adauga amestecul de legume si se calesc pana se dezgheata


,se adauga 1/2 ceasca apa si se lasa la foc mediu pana scade.


se adauga sarea,piperul si curry dupa gust,tonul scurs de zeama si se amesteca usor.


se mai tine 2 minute pe foc apoi se adauga orezul fiert separat si scurs ,sucul de lamaie si se amesteca din nou.


se serveste cu patrunjel tocat fin.


pofta mare!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

vero_closca 1

09.05.2010, 16:38

asa e mai bine???toata lumea mai greseste...de fapt eu asa numesc acest fel de mancare...

alexa1980 1

09.05.2010, 19:35

pare foarte usor orezucul..si bun..

RamonaRogoz 1

10.09.2013, 18:47

este bun dar trebuie preparat exact cum/cu ce scrie cred

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ton în crustă de susan negru şi mix de salată cu vinegrette de măr şi cidru