Orez picant cu ou

de articook in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 5872 vizualizari

 

Se poate servi doar orezul gol sau cu carne de pui.

 

INGREDIENTE

  • orez cu bob ascutit, prefiert
  • 1 ou
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez picant cu ou:

Se fierbe orezul in apa cu putina sare, daca este prefiert se va fierbe mai repede. Dupa ce e gata strecurat, dati-l sub un jet de apa rece si lasati-l la scurs sa se scurga toata apa din el.

Pregatiti o tigaie mare si pentru a praji oul batut, puneti putin ulei de masline si cand e incinsa tigaia turnati oul, cand incepe sa se prajeasca, cu o unealta din lemn taiati oul pana cand inca nu s-a prajit, faceti linii dintr-un capat in altul pentru a obtine fasii lungi de ou, dupa ce s-a prajit de tot, turnati si orezul si amestecati, inainte sa luati de pe foc condimentati bine cu piper si sare de mare, puteti exagera cu piperul pentru ca, cu cat e mai picant e mai bun! se poate servi doar orezul gol sau cu carne de pui.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez picant cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Panacris 1

20.10.2013, 18:22

Krystyan Trendy 1

07.12.2013, 00:07

foarte bun

gabrielasfechis 1

27.09.2015, 21:15

foarte buna idea stiu cu ce impresionez maine

P.S. nu pot accesa blogul, zice ca trebuie sa fiu invitata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omuleti de zapada