Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se poate servi doar orezul gol sau cu carne de pui.
Se fierbe orezul in apa cu putina sare, daca este prefiert se va fierbe mai repede. Dupa ce e gata strecurat, dati-l sub un jet de apa rece si lasati-l la scurs sa se scurga toata apa din el.
Pregatiti o tigaie mare si pentru a praji oul batut, puneti putin ulei de masline si cand e incinsa tigaia turnati oul, cand incepe sa se prajeasca, cu o unealta din lemn taiati oul pana cand inca nu s-a prajit, faceti linii dintr-un capat in altul pentru a obtine fasii lungi de ou, dupa ce s-a prajit de tot, turnati si orezul si amestecati, inainte sa luati de pe foc condimentati bine cu piper si sare de mare, puteti exagera cu piperul pentru ca, cu cat e mai picant e mai bun! se poate servi doar orezul gol sau cu carne de pui.
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult