Orez prajit in stil coreean

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 24 Mar 2016 | 1698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 grame orez brun
  • 200 grame carne de vita gatita
  • 2 linguri sos BBQ
  • 2 linguri sos picant (Eu am folosit Tabasco)
  • sos de soia
  • 2 linguri seminte de susan
  • 2 catei de usturoi
  • 1 chili
  • 150 grame ciuperci
  • ulei de susan
  • 1/2 varza Savoy
  • 5 oua mari bio
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit in stil coreean:

Se gateste orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se rupe carnea in bucati si se amesteca cu sosul BBQ, sosul picant si 1 lingura sos de soia.


Se prajesc semintele de susan intr-o tigaie fara ulei, 1 minut. Se scot pe o farfurie.


Se feliaza usutroiul, chiliul si ciupecile si se soteaza in 2 linguri de ulei, timp de 2 minute, la foc mare.


Se adauga carnea si se lasa sa se caramelizeze cateva minute. Intre timp, se taie varza fasii. Se adauga in tigaie si se lasa la gatit 4-5 minute.


Se scurge orezul de apa si se amesteca cu sos de soia si 1 ou. Se amesteca bine. Se reduce focul la mic si se adauga orezul peste carne. Se lasa cateva minute.


Intre timp, se poseaza restul de oua.


Se serveste orezul cu oua posate, presarat cu seminte de susan si sos picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prajit in stil coreean" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

elucubratiiculinare 1

25.03.2016, 10:53

waw, ce bun o fi

Geanina87 1

25.03.2016, 12:19

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite pentru micul dejun cu ciuperci, branza si sunca presata