Orez prajit in stil coreean

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 24 Mar 2016 | 721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 grame orez brun
  • 200 grame carne de vita gatita
  • 2 linguri sos BBQ
  • 2 linguri sos picant (Eu am folosit Tabasco)
  • sos de soia
  • 2 linguri seminte de susan
  • 2 catei de usturoi
  • 1 chili
  • 150 grame ciuperci
  • ulei de susan
  • 1/2 varza Savoy
  • 5 oua mari bio
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit in stil coreean:

Se gateste orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se rupe carnea in bucati si se amesteca cu sosul BBQ, sosul picant si 1 lingura sos de soia. 

Se prajesc semintele de susan intr-o tigaie fara ulei, 1 minut. Se scot pe o farfurie. 

Se feliaza usutroiul, chiliul si ciupecile si se soteaza in 2 linguri de ulei, timp de 2 minute, la foc mare. 

Se adauga carnea si se lasa sa se caramelizeze cateva minute. Intre timp, se taie varza fasii. Se adauga in tigaie si se lasa la gatit 4-5 minute. 

Se scurge orezul de apa si se amesteca cu sos de soia si 1 ou. Se amesteca bine. Se reduce focul la mic si se adauga orezul peste carne. Se lasa cateva minute. 

Intre timp, se poseaza restul de oua. 

Se serveste orezul cu oua posate, presarat cu seminte de susan si sos picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prajit in stil coreean" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

elucubratiiculinare

elucubratiiculinare 1

25.03.2016, 10:53

waw, ce bun o fi

Geanina87

Geanina87 1

25.03.2016, 12:19

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!