Organe de pasare la tigaie

de Ina in Ficat, 28 Oct 2012 | 1244 vizualizari

 

Daca tot taiasem 10 cocosi crescuti in curte, Costel a vrut sa-i fac "pomana ... cocosilor" :)))

 

INGREDIENTE

  • 10 pipote
  • 10 ficatei
  • 10 inimi
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • patrunjel verde
  • usturoi pentru mujdei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Organe de pasare la tigaie:

Dupa ce am curatat organele de pielite si le-am spalat in 2-3 ape reci pentru indepartarea sangelui, am stropit totul cu sos de soia, sare si piper.

Intr-o tigaie am incins putin ulei, apoi am pus pipotele si inimile la prajit. Ficatul l-am lasat un minut la microunde, pentru a-si defini mai bine forma si a nu se sfarma la prajit, apoi l-am adaugat in tigaia in care se prajeau deja pipotele si inimile. 

Pentru a nu fi atoasa/ tare, cand carnea a devenit usor aurie am adaugat  o cescuta de apa si am pus capacul, lasand sa se innabuseasca pana a scazut de tot partea lichida si carnea s-a rumenit frumos. Am trantit peste bucatelele de carne 3-4 catei de usturoi feliati si am amestecat bine . Dupa inca  2 minute am oprit focul si am presarat mult patrunjel verde. 

Am servit cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Organe de pasare la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (19)

mirela0911 1

28.10.2012, 17:01

Buuuun!

adry88 1

29.10.2012, 10:17

place mult

Sim0na 1

29.10.2012, 12:46

O idee excelenta a avut Costel Mi-ai facut o pofta..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L