Ostropel cu carne de curcan

de Gicuta69 in Mancaruri cu carne, 18 Aug 2015 | 2269 vizualizari

 

O mancare romaneasca autentica, simplu de facut si buna de te lingi pe degete.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de curcan
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • o lingura cu pasta de tomate
  • 300 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de curcan:

Mai intai am fiert carnea in oala sub presiune cu un praf de sare, ceapa tocata si o frunza de dafin.


Am incins uleiul intr-o cratita si am calit usturoiul zdrobit.


Am adaugat pasta de tomate si sucul de rosii si le-am lasat sa dea cateva clocote.


Am pus carnea, am turnat zeama in care a fiert cat sa o acopere ,am condimentat cu cimbru, boia, sare si piper si am dat cratita la cuptor pentru 10-15 minute.


Se serveste cald alaturi de o mamaliguta, piure sau o salata.





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

miki_a 1

20.08.2015, 12:48

Dya Daniela Andrei 1

21.08.2015, 08:50

Buna idee! Nu am mai facut de ceva timp!

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu curcan