Ostropel de curcan

de roxanabucataras in Curcan, 19 Noi 2011 | 11054 vizualizari

 

Era mancarea mea preferata in copilarie, de cate ori ne intreba mami pe mine si surori ce sa ne faca de mancare, eu spuneam intotdeauna "ostropel" :))))

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de curcan
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper alb
  • 400g pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de curcan:

Spal carnea, o condimentez cu sare si piper alb si o pun la prajit in putin ulei, adaugand din cand in cand cate un strop de apa sa nu se prinda de vas.


Eu am taiat in 2 fiecare aripa...mi s-a parut prea mare intreaga :))


Tai ceapa marunt. Dupa ce curcanul s-a rumenit bine, adaug ceapa, las sa se caleasca bine, adaug pasta de tomate si 2 cani de apa turnand cate putin si amestecand continuu sa devina uniform sosul. Dupa ce fierbe 10 min. adaug usturoiul pisat. Las inca 5 min. si e gata.


Pofta buna!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mena29 1

20.11.2011, 19:34

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:26

adasev12: iti pun cate vrei tu, hai la masa

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:28

rocsi_1612: si mie la fel, cred ca usturoiul ala combinat cu pasta de tomate e de vina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel moldovenesc, din carne de porc