Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Era mancarea mea preferata in copilarie, de cate ori ne intreba mami pe mine si surori ce sa ne faca de mancare, eu spuneam intotdeauna "ostropel" :))))
Spal carnea, o condimentez cu sare si piper alb si o pun la prajit in putin ulei, adaugand din cand in cand cate un strop de apa sa nu se prinda de vas.
Eu am taiat in 2 fiecare aripa...mi s-a parut prea mare intreaga :))
Tai ceapa marunt. Dupa ce curcanul s-a rumenit bine, adaug ceapa, las sa se caleasca bine, adaug pasta de tomate si 2 cani de apa turnand cate putin si amestecand continuu sa devina uniform sosul. Dupa ce fierbe 10 min. adaug usturoiul pisat. Las inca 5 min. si e gata.
Pofta buna!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult