Ostropel de pui

de mirela0911 in Pui, 2 Aug 2011 | 3182 vizualizari

 

E pentru prima oara cand fac asa ceva si mi-a placut ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • sare, piper
  • 3 lg ulei
  • 200 ml vin alb sec
  • 2 rosii mari
  • 1 lgt. busuioc uscat
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se curata pulpele de piele si se taie in doua, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se prajesc pulpele sub capac pana se rumenesc pe toate partile. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba fara capac, pana se evapora lichidul. Se scoate carnea si se pastreaza calda.


Sosul ramas se strecoara intr-o alta cratita, se pune pe foc si se adauga rosiile curatate de piele si seminte si pasate la blender. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade putin. Se adauga carnea, busuiocul si usturoiul taiat feliute. Se lasa sa fiarba 5 minute. Se serveste cald.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

03.08.2011, 22:20

Diva Gina mersi

mirela0911 1

03.08.2011, 22:20

Lau Eduard multumesc

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pui Satay – Reteta Tailandeza