Ostropel de pui

de oanapl in Pui, 27 Feb 2017 | 2154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • 3 cepe medii
  • 1 ardei gras mare
  • o conserva de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 foaie de dafin
  • 50 ml vin alb
  • 50 ml apa/supa de pui
  • 1 lg faina (optional)
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pui carnea intr-o tava la cuptorul preincalzit, condimentata cu sare si piper, pentru cca. 40 de minute.

Intre timp, calesti ceapa tocata solzi in 2 linguri de ulei, pentru 5 minute si adaugi ardeii taiati cuburi mari. Lasi pe foc inca 5-10 minute. Adaugi sare, piper, rosiile din conserva (taiate bucati daca sunt intregi), boia, foaia de dafin, vinul si supa de pui. Omogenizezi totul si adaugi si carnea peste sos.

Lasi sa fiarba cca. 20-30 de minute. In ultimele 5 minute, adaugi usturoiul pisat si optional, faina amestecata cu putin sos.

 

Servesti ostropelul cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

oanapl 1

28.02.2017, 12:21

Rahela Velicu 1

20.03.2017, 21:51

oanapl 1

21.03.2017, 08:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pui in lapte de cocos si curry