Oua coapte in cartofi

de Cocktail_of_Senses in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2014 | 3275 vizualizari

 

Cu aceasta reteta va voi demonstra ca ouale pot fi servite cu putin ingeniozitate si la masa de pranz, nu doar la micul dejum. Merita efortul si timpul petrecut in bucatarie, intrucat preparatul arata apetisant, este consistent si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • Pentru 4 portii aveti nevoie de:
  • - 2 cartofi mari
  • - 4 oua ecologice
  • - 50 g unt
  • - 100 g cascaval
  • - sare de mare
  • - piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua coapte in cartofi:

Cartofii trebuie spalati bine si copti (in coaja) timp de aproximativ 1 ora si 20 minute, pana ii puteti intepa cu usurinta cu furculita.



Dupa aceea scoateti cartofii din cuptor si lasati sa se raceasca putin. Taiati cartofii in 2 jumatati egale, iar miezul scobiti-l cu ajutorul unei linguri. Aveti grija sa pastrati peretii cartofului intacti.



Miezul cartofului se paseaza cu furculita si se amesteca cu untul si cascavalul si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.



Introduceti amestecul inapoi in cartof, aplatizand cu dosul lingurei si avand grija sa pastrati un centimetru de marginile de sus.



Introduceti in fiecare jumatate de cartof cate un ou si condimentati cu sare si piper. Spargeti ouale cu grija pentru a nu se sparge galbenusul!



Introduceti in cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute, pana oul de gatit. La final ornati cu patrunjel.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua coapte in cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (13)

anca_rm 1

15.05.2014, 12:21

Satisfyyourcravings 1

15.05.2014, 16:14

Ingenios si prezentabil!

babi5 1

20.05.2014, 15:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate